Aylou cheesecake

Aylou cheesecake

Verwen jezelf met deze romige Aylou cheesecake in een glaasje! Een krokante koekjesbodem, luchtige roomkaas en de rijke smaak van Aylou maken dit dessert onweerstaanbaar. Makkelijk te maken en perfect om indruk te maken op je gasten!"

Ingrediënten:

  • 100 g verkruimelde koekjes (bijv. digestive of speculaas)
  • 2 eetlepels Aylou
  • 200 g roomkaas
  • 2 eetlepels suiker of honing
  • 100 ml slagroom
  • Optioneel: fijngehakte noten voor de topping

Bereidingswijze:

  1. Meng de verkruimelde koekjes met de Aylou en verdeel dit over kleine glaasjes of bakvormpjes. Druk stevig aan.
  2. Klop de roomkaas, suiker en slagroom samen tot een luchtige massa.
  3. Schep het mengsel bovenop de koekjesbodem en strijk glad.
  4. Zet minstens 2 uur in de koelkast om op te stijven. Garneer met fijngehakte noten en serveer.
Back to blog