Amlou muffins

Amlou muffins

Deze zachte Amlou-cakejes zijn kleine traktaties vol smaak! Met een vleugje Marokkaanse liefde en de optie om ze extra lekker te maken met noten of chocolade, zijn ze perfect voor bij de koffie, thee of gewoon als tussendoortje.

Ingrediënten:

  • 200 g bloem
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 100 g suiker
  • 2 eieren
  • 100 ml melk
  • 3 eetlepels Amlou
  • Optioneel: gehakte noten of stukjes chocolade

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een muffinvorm met papiertjes.
  2. Meng de bloem, bakpoeder en suiker in een kom.
  3. Klop de eieren, melk en Amlou samen en voeg toe aan de droge ingrediënten. Meng goed.
  4. Verdeel het beslag over de muffinvormpjes en bak 20-25 minuten in de oven.
  5. Laat afkoelen en geniet van deze zachte lekkernijen!
Back to blog