Aylou pannenkoekjes
Wie houdt er niet van pannenkoekjes? Deze luchtige exemplaren krijgen een heerlijke Aylou twist voor een extra smaakvolle start van je dag. Topping met vers fruit en een drupje honing maakt het helemaal af. Een heerlijk ontbijt of tussendoortje waar je van zult genieten!
Ingrediënten:
- 100 g bloem
- 1 ei
- 150 ml melk
- 1 theelepel bakpoeder
- Snufje zout
- 2 eetlepels Aylou (voor de topping)
- Optioneel: vers fruit en honing
Bereidingswijze:
- Meng bloem, bakpoeder en zout in een kom. Voeg het ei en de melk toe en klop tot een glad beslag.
- Verhit een koekenpan met een beetje boter of olie. Schep kleine hoopjes beslag in de pan en bak de pannenkoekjes goudbruin aan beide kanten.
- Serveer de pannenkoekjes met een royale lepel Aylou bovenop en garneer met vers fruit en een drupje honing.