
Amlou pannenkoekjes
Wie houdt er niet van pannenkoekjes? Deze luchtige exemplaren krijgen een heerlijke amlou-twist voor een extra smaakvolle start van je dag. Topping met vers fruit en een drupje honing maakt het helemaal af – een heerlijk ontbijt of tussendoortje waar je van zult genieten!
Ingrediënten:
- 100 g bloem
- 1 ei
- 150 ml melk
- 1 theelepel bakpoeder
- Snufje zout
- 2 eetlepels Amlou (voor de topping)
- Optioneel: vers fruit en honing
Bereidingswijze:
- Meng bloem, bakpoeder en zout in een kom. Voeg het ei en de melk toe en klop tot een glad beslag.
- Verhit een koekenpan met een beetje boter of olie. Schep kleine hoopjes beslag in de pan en bak de pannenkoekjes goudbruin aan beide kanten.
- Serveer de pannenkoekjes met een royale lepel Amlou bovenop en garneer met vers fruit en een drupje honing.