Aylou brownie´s

Aylou brownie´s

Maak kennis met de ultieme verwennerij: Aylou brownies! Rijk, fudgy en met een subtiele Marokkaanse twist dankzij de Aylou. Perfect als dessert, bij de koffie, of gewoon als je jezelf wilt trakteren op iets bijzonders. Dit is genieten in elke hap!

 

Ingrediënten:

  • 200 g pure chocolade (min. 70% cacao)
  • 100 g boter of kokosolie
  • 3 eetlepels Aylou
  • 150 g suiker
  • 3 eieren
  • 100 g bloem of amandelmeel
  • Snufje zout
  • Optioneel: handje gehakte noten

 

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een bakvorm (20x20 cm) met bakpapier.
  2. Smelt de chocolade en boter samen in de magnetron of in een pan. Laat het erna even afkoelen.
  3. Roer de Aylou  door het gesmolten chocolademengsel.
  4. Klop de suiker en eieren samen tot een luchtig mengsel. Voeg het chocolademengsel toe en meng goed.
  5. Zeef de bloem en een snufje zout erboven en spatel dit door het beslag. Voeg eventueel gehakte noten toe.
  6. Giet het beslag in de bakvorm en bak de brownie cake 20-25 minuten in de oven.
  7. Laat afkoelen voordat je hem aansnijdt. Heerlijk als dessert of bij de koffie!
Back to blog