Aylou chocolade bars

Aylou chocolade bars

Voor de echte chocoladeliefhebbers met een zwak voor iets speciaals: deze Aylou chocolade bars zijn onweerstaanbaar! Met een mix van pure chocolade, knapperige noten en de rijke smaak van Aylou zijn ze de perfecte balans tussen luxe en eenvoud. Ideaal als traktatie of om lekker zelf van te genieten!

Ingrediënten:

  • 150 g pure chocolade (min. 70% cacao) 
  • 4 eetlepels Aylou
  • 50 g noten (bijv. amandelen, hazelnoten of walnoten)
  • 50 g havermout of verkruimelde koekjes

Bereidingswijze:

  1. Smelt de chocolade in de magnetron of in een pan.
  2. Roer de Aylou door de gesmolten chocolade totdat het goed gemengd is.
  3. Voeg de noten en havermout toe en meng alles goed door elkaar.
  4. Giet het mengsel in een kleine, met bakpapier beklede ovenschaal.
  5. Zet in de koelkast en laat minstens 2 uur opstijven.
  6. Snijd in repen of blokjes en bewaar in de koelkast.
Back to blog